Theorie

Theorie


Wij adviseren om direct bij aanvang van de rijopleiding te starten met het leren van de theorie. Je kunt dan de geleerde theoriekennis direct toepassen tijdens jouw rijlessen.  Je mag pas praktijkexamen doen als je jouw theoriecertificaat hebt gehaald.


Mocht je vragen hebben over de theorie dan kun je deze tijdens de rijles stellen. Indien je moeite hebt bij het leren van de theorie, dan is het ook mogelijk om hier persoonlijke begeleiding bij te krijgen.


Rijschool van Veen heeft alvast de beste theorieboeken en examentraining voor jou uitgezocht. De boeken die wij gebruiken komen van uitgeverij Verjo. Je kunt de boeken bij ons bestellen, wij zorgen ervoor dat je deze op je eerste rijles krijgt. Kies je voor een Lespakket, dan krijg je het theorieboek en de examentraining op USB-stick erbij.


Wij adviseren om naast het theorieboek ook het praktijkboek: 'Rijopleiding In Stappen' aan te schaffen. In dit boek staan onze 4 modules stap voor stap beschreven. Je kunt thuis alvast het lesonderwerp van jouw volgende rijles bestuderen. Hierdoor bespaar je lestijd en zul je minder rijlessen nodig hebben.Online Theorie cursus


Leer je liever online op je laptop of tablet dan uit een boek? Dat kan ook. Rijschool van Veen werkt samen met iTheorie.


Met iTheorie kun je gemakkelijk en snel online leren voor het CBR theorie-examen. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een digitaal theorieboek, 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.


iTheorie wordt geleverd als een toegangscode op een kaart in een verpakking. De unieke toegangscode kan op de website worden ingevuld en geeft toegang tot alle onderdelen. 


De autotheorie opleiding heeft de volgende onderdelen:


Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken

25 deeltoetsen na elk hoofdstuk

50 complete theorie-examens zoals bij het CBR

Lesfilms voor de gevaarherkenning

Instructiefilms voor de praktijklessen

Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen

Complete verkeersbordenbijlage

Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)


De opleiding kent geen tijdslimiet. Je doorloopt de opleiding in je eigen tempo. Dankzij de gestuurde manier van leren is zakken voor je CBR theorie-examen bijna niet meer mogelijk!

 

Voor meer info kijk op de website van iTheorie. Bestel jouw iTheorie met korting via Rijschool van Veen.


Dagcursus (ook meerdere dagdelen mogelijk)


Vindt je het fijner om klassikaal (in kleine groepen) een dagcursus of meerdere dagdelen te volgen, dat is ook mogelijk.

Rijschool van Veen werkt samen met een theorieopleider in Noordwijk. Hier wordt nog echte theorie les gegeven.

Het theorie examen vindt meestal in dezelfde week plaats, zodat je ook na de cursus nog tijd hebt om je theorie kennis te oefenen met onze proefexamens.


Dit is dus geen zogeheten TURBO opleider met trucjes, in Rijswijk of Amsterdam, waarbij je dezelfde dag nog examen moet doen, omdat je daarna alles weer bent vergeten en het risico loopt dat je zakt tijdens het praktijkexamen, omdat je de verkeersregels niet goed kent..